Camping De Wuitekamp

Laat een berichtje achter in ons gastenboek.

 

Berichten (20)
Kees en Mariëlle
Wat een fijne camping! Kids hebben zich enorm vermaakt met de skelters, trampoline, dieren enz. Er straalt veel rust uit, maar is ook heel gezellig. Deze camping is een echte aanrader.
 
cor de geus
Heerlijke tijd gehad op deze camping volgend jaar zeker terug maar dan met de kleinkinderen loes en wilco jullie hebben een leuke camping en zijn heel gastvrij tot volgend jaar
 
Familie de Wit uit Groningen
We hebben het heerlijk gehad op uw gezellige camping, voor de kinderen een eldorado! graag tot ziens! hartelijke groeten familie de Wit
Bedankt voor uw reactie en we hopen jullie nogmaals te begroeten op onze camping. Groet van familie van Wagensveld.
 
Jaap en Aquilina
Jammer....het voorseizoen zit er weer op. Wij hebben een heerlijke tijd gehad op jullie camping. Hier vandaan hebben wij diverse fietstochten gereden door de prachtige omgeving. Wilco en Loes, bedankt.
 
remko en susan
Weer heerlijke weken gehad in Mei, kinderen hebben zich natuurlijk weer heerlijk vermaakt met al het speelgoed wat deze camping allemaal heeft!! Op en top genieten voor de ouders!!
 
Familie Bauman
Ondanks dat het weer niet altijd mee werkte hebben we het erg naar ons zin gehad op jullie camping. heel mooi(en verwarmd) sanitair. ons zoontje van 3,5 jaar heeft zich prima vermaakt op de trampolines, tractors, klimtoren en in de zandbak. Kortom een fijne camping
 
Fam Wolf & Vorenkamp
Met de hele familie en 2 paarden zijn wij 5 dagen op de camping geweest. We hadden een plek te kort gereserveerd, maar dit was gelukkig geen probleem. Sfeer op de camping is erg goed, hier hebben we allemaal erg van genoten! Sanitair is allemaal goed geregeld en schoon. De paarden konden op stal, land of in de paddock en we hebben heerlijk in het bos gereden. Dag van vertrek zijn we tot laat gebleven en dit was ook geen probleem. Wij willen de familie dan ook bedanken voor de leuke dagen en hun flexibiliteit.
 
Sandra en Gerard Bakker
We hebben een heerlijke tijd op de camping gehad, alles dicht bij de hand qua faciliteiten en zo rustig. In de omgeving fijn kunnen fietsen en het dorp Lunteren is ook heel gezellig en hebben we genoten van de gezellige restaurantjes als we geen zin hadden om te koken, we komen graag eens terug, groetjes Gerard en Sandra
 
Familie uit Rotterdam,13 aug.
13 augustus, vandaag vertrekken wij na een heerlijk verblijf van tweeen een halve week op deze mooie camping. De skelters en de trampolines, glijbanen enzovoorts waren een feest voor de kinderen. Wij zien ons hier nog wel eens een keer terugkomen, vele groeten!
 
Marga
het was heel leuk!
 
Familie uit Bergen op Zoom
17 agustustus, wij komen al jaren. Altijd goed en gezellig, netjes en opgeruimd is het altijd. Groetjes en tot kijk!
 
Familie uit Spankeren
19 augustus 2011, Wij hebben weer enorm genoten! Vorig jaar zijn wij hier bij toeval terecht gekomen, dit jaar een bewuste keus. Volgend jaar komen we zeker weer terug! Bedankt!!
 
Fam Bakker
Fijne weken bij jullie gehad, ook ons kleinkind had de tijd van haar leven bij jullie. De vrijheid van ongestoord spelen met de andere kinderen was geweldig. Bedankt voor alles.
 
Fam. Regeer
Een fijne 14 dagen gehad op jullie mooie en overzichtelijke terrein met prima sanitair en genoeg buiten vermaak voor de kinderen. Fijn om op de kinderen ook zicht op te hebben! Met slecht weer zou een binnenspeelruimte voor de kinderen ideaal zijn voor spelletjes, tekenen en eventueel t.v. of een DVD kijken, en /of een overkapping bij de zandbak, opdat zij met slecht weer tóch iets kunnen doen. Vaak zijn wij dat op kindvriendelijke boerderijcampings tegen gekomen. Wél bedankt!!
 
H de Jong
.n Loes, Jullie hebben een fijne camping.De gastvrijheid is fantastisch. Ook voor onze kleinkinderen is het hier geweldig fijn. Dit jaar staan we voor de 4e keer op jullie camping. fam H.de Jong te Spijk.
 
H de Jong
.n Loes, Jullie hebben een fijne camping.De gastvrijheid is fantastisch. Ook voor onze kleinkinderen is het hier geweldig fijn. Dit jaar staan we voor de 4e keer op jullie camping. fam H.de Jong te Spijk.
 
E.M. van Wijngaarden en H stol
Hallo Loes, wij zijn nu twee keer op jullie camping geweest hebben het erg naar de zin gehad, we komen zeker terug, jullie krijgen van mij een dikke 10, groeten Eva en Herman uit Bergen op Zoom
 
HennieAchterberg
Vandaag weer thuisgekomen na een verblijf van 3 dagen op de camping samen met 3 kleinkinderen in de leeftijd van 6, 4 en 3 jaar. We hebben het super!!!gehad. Veel speelatributen voor de kinderen, een gemoedelijke sfeer en alles goed verzorgd en schoon. Ik kijk hier heel goed op terug en de jongens, die zullen dit nooit vergeten. Heel erg bedankt!!
 
Jaap en Aquilina
Ons eerste weekend zit er op, en we kunnen zeggen, " dit was al fantastisch". Ook al was het soms wat kil, de zon overdag maakte dit volledig goed. Als het zo doorgaat hopen wij op een geslaagd voorseizoen. Alles wordt bij gehouden op onze website www.aquilina.nl
 
mirjam hunze
Lieve Familie, Wat een ontzettend mooie nieuwe folder hebben jullie net uit gmaakt zeg !! Complimenten Groetjes voor William van Kaya
 

heerlijk gespeeld.
in de avondzon nog even gezellig bij elkaar.